2010. március 3., szerda

UNPAD vs. ITB és karaoke a Dago Plasa-ban

Pénteken reggel felszedtem Ivát az Unpad kampusza előtt és elindultunk, hogy motoron közelítsük meg azt a tornatermet, ahol Avril kosarazik majd az UNPAD színeiben az ITB ellen. A GOR (Gedung Olahraga) Tunas Arena, vagyis a tornaterem benn volt a városközpontban, a Pasar Baru közelében, de az egyirányú utcák miatt nagyon nehezen találtuk meg ... magát az utcát is, nemhogy az utcából nyíló kicsi sikátorban álló tornatermet!
A nehézségek ellenére még volt időnk meginni egy kávét, majd elkezdődött a meccs. Bevonultunk a terembe, leültünk a nézőtérre, és szurkoltunk az UNPAD-nak. Nem hiába! Nyertünk is!!!



Avril akcióban

 
A meccs végén összefutottunk Megannal, akit az International Day-ről és a hagyományos sportolimpiáról ismerek. Meghívott minket estére a Dago Plasa-ba karaokezni, mert aznap tette le sikeresen az államvizsgáját. Este összegyűltünk hát a kis teremben, jött Tünde is, és ott volt két másik bule csaj is, akiknek már elfelejtettem a nevét, de arra emlékszem, hogy nagyon ijesztőek voltak fejkendőben.
A karaoke intézménye és perverzitási foka nem változott az első élményem óta. Ne aggódjatok, már beszereztem a karaoke DVD-ket, viszem haza a szajrét, de igazából karaoke-klubba kell menni ahhoz, hogy teljes legyen a hatás: sok ember ül egy kis teremben, valami nagyon béna klippet bámulnak a TV-n, miközben két ember a mikrofonnal vonyítja a számot, és a végén még egy csomó pénzt is adnak az egészért! :)


 Karaoke

 
Az itteni helyekkel az a baj, hogy értelemszerűen sok a nyálas indo popszám, amiket nem ismerek, és kevés az olyan angolnyelvű dal, amit el tudok énekelni. Eros Ramazotti vagy Jovanotti után pedig hiába kutattam. Azóta megtanultam, hogy karaoke-bulit délután kell tartani, vagy hétköznap, amikor olcsó a terem és max. négy ember menjen, hogy az így is borsos árért eleget tudjál énekelni. Ja, és előtte készülj fel a dalokból!




(10-02-26)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése