2010. április 7., szerda

A Project és a blog

A Nagykövetségen történtek helyére az előző bejegyzésben szándékosan került csupán három pont. Tulajdonképpen nem titok, de mielőtt túl sok részletet árulnék el a Project körüli eseményekről, inkább létrehozok egy új és a tervhez mérten szupertitkos blogot.

Ez a blog lesz hivatott nyomon követni a Project születését, gyermekkorát, felnőtté válását, életének minden örömét, bánatát, izgalmát és mókás szituációját, majd annak idején (reméljük minél később, dicsőségben, megbecsülésben és szerettei körében) bekövetkező elmúlását.

Ez az intézkedés elengedhetetlen ahhoz, hogy minden apró vagy nagyobb, fontos vagy lényegtelennek tűnő mozzanat a maga teljes őszinteségében, bátran és szabadon kerüljön bejegyzésre, hiszen a project-blog célja a lehető leghitelesebb dokumentáció.

Jelen blog természetesen továbbra is követi bandungi életünk jeles eseményeit. Tagadhatatlan, hogy mostantól életünk a Project körül forog, tehát gyakran találkozhattok majd ilyenforma utalásokkal:

"Ezen a napon a Project-en dolgoztunk."

"Másnap Project-ügyben Jakartában volt jelenésünk."

"Ez a hét a Project jegyében telt."

Emiatt kérem a kedves olvasók szíves megértését!
És persze türelmét, hiszen előbb-utóbb minden addig titkolt részlet nyilvánosságra kerül majd, mindenki szórakozására és okulására! :)

Köszönettel: KIE


(10-03-22)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése