2010. december 24., péntek

TravEx - Karácsonyi ál-doku Nyugat-Jáváról


Travel Express / Portrait


KRAMPUSZ-PORTRÉ


(10-12-24)


10 megjegyzés:

  1. OMG! Koszi!!! BoKa Nektek is!

    VálaszTörlés
  2. hát ez zseniális!!!!! imádlak ade!!!!!!! és ildi persze téged is de adénak meg kell tanulnia magyarul olyan édi ahogy beszél!!!!!!! annyira!!!! és fetrengtünk ildi nagyon jó lett!!!!
    puszi nektek!!!!!

    VálaszTörlés
  3. tünde vgyok nem tom miért judit

    VálaszTörlés
  4. jó lett , mikulás a háztetőn lakik és csaj ,
    ja meg a motorja is piros .
    kicsit Fellini
    Sofia elmegy a templom térre imádkozni és mindenki fekete fehérbe öltözik . kivéve Sofiát aki VÖRÖSBE van .
    nagy BOLDOG KARIT és kösz a filmet

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ini menarik sekali dong :D
    Selamat Natal di Bandung. Semoga saya bisa ikut juga, rindu sekali Tanah Air yg indah kadang-kadang.
    Kornel - ex Dharmasiswa
    2010. december 25. 17:43

    VálaszTörlés
  7. végre sikerült megnézni..a sok beigli után :) .. nagyon köszi, szuper lett, sokat nevettünk rajta..hihetetlenek vagytok!!..de tényleg :D .. Zigi, Ambrus, Zsófi, Peti

    VálaszTörlés
  8. zseniális!!!!!!!!! nagyon nagyon köszönöm, neked is a legeslegeslegeslegjobbakat és egy fantasztikus 2011-et! imádat, a

    VálaszTörlés
  9. Kedves Ildikó!

    Nagyon boldog új évet kívánok még így ismeretlenül is. Bár ami azt illeti, már a jakartai megérkezésetek óta olvasom a blogot, és néha már-már azt érzem, mintha ismernénk egymást. Nagyon jók a leírások, egyszerűen érzem, miközben olvasom a bejegyzéseid, ahogy körülvesznek Indonézia színei, ízei, illatai (vagy épp bűzei), az egész hangulat, teljesen úgy érzem magam a blogod olvasva még itt az európai télben is, mintha Indonéziában lennék, érződik a budapesti levegőben még a közeledő monszuneső is! Egyszerűen Indonéziába varázsolódom, ha a blogod olvasom.

    És ha már megírtam első kommentemet, van még egy kérdésem is: lesz majd olyan bejegyzés, amiből a lelkes régi blogolvasók megtudhatják, mi minden történt veled, veletek a Darmasiswa-év lejárta után? Úgy tűnik ebből a kis videóból, hogy közel sem ért véget a nagy indonéz kaland!

    Úgyhogy további jó kalandozást kívánok,
    László

    VálaszTörlés
  10. Kedves László!

    Nagyon jó érzés, hogy ennyi örömöt okozok a bloggal, és nagyon örülök, hogy a leírások valóban átadják az élményt! És főleg, hogy a közeli hozzátartozókon kívül van más is, aki folyamatosan olvassa az irományokat! :)
    Az indonéz-kaland valóban nem ért véget, és pont ezért vagyok elmaradva az írással, mert párhuzamosan élem meg az új dolgokat és írom le a régieket. Lassan, de biztosan haladok a dologgal, és egyszer talán beérem a jelent! :)

    Köszönöm, hogy ilyen hűséges olvasóm vagy! Igyekszem méltó lenni rá! :)

    További jó szórakozást!

    Ildi

    VálaszTörlés