2011. január 9., vasárnap

A Travel Express stábja ...

... végre vette a fáradtságot, és hozzálátott az utómunkához!
Ennek eredményeként a kedves blogolvasók számtalan kisfilm megtekintésével kerülhetnek még közelebb az indonéz mindennapokhoz, a színek, szagok, hangulatok kavalkádjához.
A TravEx videók megkönnyítik a hideg magyarországi tél elviselését, enyhítik a hétköznapok szürkeségét és jótékonyan hatnak az emésztésre. Különösen javallott egy-egy TravEx munkaidőben, amikor már elegünk van a word doksik és excel táblák egyhangúságából!

Használati utasítás: 
A TravEx csupán placebo. Vizuális ingereket közvetít agysejtjeink felé, amely által olyan hatást kelt, mintha mi is az események részesei lennénk. Miután megnéztük, szemünket pár másodpercig még tartsuk a monitoron, amíg agyunk és lelkünk feldolgozza a látottakat. Nem ajánlott azonnal körbenézni, mert a valósággal való túl gyors szembesülés csökkentheti az élvezeti faktort!

Elérési útvonal: 
A TravEx-ek és egyéb kisfilmek folyamatosan bővülő listáját a "VIDEÓ" és/vagy a "Travel Express" címkére kattintva érhetjük el (értelem szerűen a "VIDEÓ" a magasabb és teljesebb kategória). A címkére kattintva több oldalnyi bejegyzés jelenik meg, az oldal tetején vagy alján a "Régebbi bejegyzések"-re klikkelve tudunk oldalt váltani.

Mindeközben a blogbejegyzések is szaporodnak, tehát senkit ne tévesszen meg, hogy a blogot megnyitva mindig ez a bejegyzés van legelöl ...

Jó szórakozást!

A Travel Express stábja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése